Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

" Γιατί εμείς πραγματικά όλοι μαζί μπορούμε !!!!" είναι ο απολογισμός των τριήμερων εκδηλώσεων στη Νέα Μάδυτο.

Αγαπητοί αναγνώστες θα δανειστώ ως τίτλο σε αυτήν την ανάρτηση τα λόγια από μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του φίλου μου Χάρη Περήφανου, που θεωρώ εύστοχα αλλά κυρίως συμπυκνώνουν τον νόημα αυτής της τριήμερης προσπάθειας. 
Αν και αρκετά μακριά δεν κρύβω ότι η ψυχή και το μυαλό μου είναι πάντα στη Νέα Μάδυτο , εκεί όπου αποταμίευσα τα όνειρα μου αλλά και εκείνα της οικογένειας μου. 
Παρακολουθώ πάντα τα δρώμενα του χωριού, τις πρωτοβουλίες, τις ανησυχίες, τα προβλήματα , τις δράσεις και τις εξελίξεις και με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω ότι σε έναν τόσο μικρό τόπο υλοποιήθηκε μια τόσο μεγάλη ιδέα.
"Όλοι μαζί μπορούμε" πραγματικά πολλά να αλλάξουμε και να πετύχουμε. Γιατί χωρίς συνεργασία, ομαδικότητα, κοινό στόχο και προοπτική όλα είναι αδύνατα. 
Συγχαρητήρια λοιπόν στους συλλόγους του χωριού (Πολιτιστικός, αθλητικός, Δημοτικού,Γυμνασίου,Λυκείου) που ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν για μια ακόμα φορά τα φώτα στη Νέα Μάδυτο, σκόρπισαν χαμόγελα στις ψυχές των κατοίκων και απέδειξαν ότι ενωμένοι μπορούμε να πάμε μακριά. Επιπόλαιες φιλοδοξίες, σκοπιμότητες μικρές ή μεγάλες, αγκυλώσεις του παρελθόντος δεν βοηθούν και δυστυχώς δεν προσθέτουν τίποτα θετικό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανώνυμους εθελοντές που δαπάνησαν χρόνο, χρήματα, κόπο και μεράκι για να στηθεί και να λειτουργήσει το "Δέντρο των ευχών" για δεύτερη χρονιά.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που συνέδραμαν υλικοτεχνικά στο στήσιμο του "εορταστικού χωριού".
Με το 2016 προ των πυλών ας κάνουμε την αυτοκριτική μας και ας αναλογιστούμε τι μπορούμε να πετύχουμε πραγματικά όλοι μαζί στη Νέα Μάδυτο και στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ Χάρη για τα όμορφα λόγια!!!!

ΥΣ: Για όσους από την άνεση του καναπέ προβούν σε "καλοπροαίρετα σχόλια" για το περιεχόμενο της εκδήλωσης, την ποιότητα των υπηρεσιών κλπ θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι μόνο όταν προσπαθείς κάνεις λάθη και μέσω αυτών βελτιώνεσαι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου